HTML

apokrif - kimaradt szövegek

Azok az írásokat - hülyeségeket, vicceket, érdekességeket, kitalált és valós sztorikat találod itt, melyek a mondanivalójuk miatt nem fértek be a http://playthegame.blog.hu keretei közé. Azért remélem itt is találsz néhány kedvedre valót!

Friss topikok

Linkblog

 

 [2008. június 16. 14:40]

Búvárkodás közben érte a halálos baleset Esbjörn Svensson svéd jazz-zongoristát, a kortárs jazz egyik legnépszerűbb formációja, az EST vezetőjét. A hangulatfestő jazzt az elektronika és a rock megoldásaival összekapcsoló trió számos díjat kapott, a szakma és a közönség egyaránt szerette őket. Budapesten 2007-ben léptek fel.

 

Az előadásnak vége, az utolsó hangok is rég lecsengtek már, a zenészek nem játszanak többé... Esbjörn Svensson nyugodj békében.... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://apocryphal.blog.hu/api/trackback/id/tr102713950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása